Dies que romandran en els nostres recordsExposició del fotoperiodista Jordi Borràs, del 23 de març al 14 d'abril de 2019 – divendres, dissabte i diumenge, de 16 a 20 h. Possibilitat de visites a petició: info@assemblea.fr [19659002] Espace Louise Michel – 42 ter, rue des Cascades, 75020 París, estació de metro dels Pirineus; bus 26, 96.

Aquesta exposició té les seves arrels en el llibre Dies duraran anys ( https://jborras.cat/botiga ) que mostra els esdeveniments que van tenir lloc a Catalunya en el referèndum. d'autodeterminació de l'1 d'octubre de 2017 i que quedarà gravada per sempre a la memòria col·lectiva dels catalans i, sens dubte, a la de molts ciutadans d'Europa i d'altres llocs.

La mobilització general de la societat, la frescor respecte a la detencions de diversos polítics pocs dies abans del referèndum, imaginació popular i determinació de protegir els bureaux electorals, urnes i vots davant la violència policial, la resistència pacífica i l'emoció de poder votar; esdeveniments polítics i judicials que es desenvoluparan posteriorment … tots són fets excepcionals, encara pertinents.

Moltes imatges icòniques han estat Serveix a la tardor catalana del 2017. Aquesta exposició recull una selecció de fotografies de Jordi Borràs, un dels fotoperiodistes més talentosos de Catalunya.

Jordi Borràs va néixer a Gràcia (Barcelona) el 1981 Fotoperiodista i il·lustrador independent, és membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. Col·labora amb diversos mitjans de comunicació catalans, El Món, El Temps, Crític, així com amb la revista basca Argia. Ha realitzat importants investigacions sobre la presència de l'extrema dreta i el nacionalisme espanyol a Catalunya

Publicacions: Warcelona: A History of Violence (2013), Plus Ultra. Una gràfica gràfica d’espanyol a Catalunya (2015), Desmuntant Societat Civil Catalana (2015), La cara B. Una altra mirada del procés (2016), Dies duraran anys i La revolta catalana (2018). Premi: "Dignitat" 2016 i LiberisLiber "Pensa" 2016.

Exposició organitzada per ANC France i CDR Paris. Contacte: info@assemblea.fr

Denuncia aquest contingut com a inadequat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *